Descargar (Pe) a d Amor en PDF de David Levithan

Descargar (Pe) a d Amor en PDF de David Levithan año 2012

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: (Pe) a d Amor
 • Autor del libroDavid Levithan
 • Fecha de publicación: 30/6/2012
 • EditorialAMSTERDAM LLIBRES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónRomántica o Erótica
 • ISBN: 9788492941605
 • Valoración del libro: 4.2 de un máximo de 5
 • Votos: 196
 • Autor(a) de la reseña: Antonia Caro
 • Fecha: 24/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.35 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 224
 • Incluye un resumen PDF de 26 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Ambientada en Nova York, una novel·la deliciosa i emotiva sobre les grans i petites definicions de lamor.És possible definir lamor? Existeixen les paraules per descriure un sentiment tan profund i alhora tan mundà com lamor? El protagonista dA damor narra la història de la seva relació a través doriginals entrades de diccionari. De la"a"a la"z", un calidoscopi democions, situacions i petits moments a la vida duna parella narrats des duna perspectiva diferent i fresca.Recel, n.Ahir a la nit vaig reunir el valor suficient per dir-te si et penedies daixò nostre.-Hi ha coses que trobo a faltar -vas dir-. Però si no et tingués, encara nenyoraria més.Plàcid -a, adj.De vegades mencanta quan estem estirats amb la mirada perduda, en punt mort.David Levithan (Short Hills, New Jersey, 1972) és lautor de diverses novel·les per a joves i adults, la primera de les quals va ser Boy meets boy, publicada lany 2003. És director ediorial a Scholastic Corporation, on treballa des dels 19 anys, i és leditor fundador del segell PUSH, que publica obres per a joves i adults. A damor ha estat traduïda a nombroses llengües.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - TXT - PDF - EPUB - WORD. Compresión disponible RAR - ZIP - GZ - JAR - ARJ
 • Servidores habilitados: FreakShare - Dropbox - Google Drive - MEGA - Hotfile - ADrive - Torrent - Mediafire
Votar:

Otros libros del género o colección Romántica o Erótica

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2012