Descargar Captivada per tu en PDF de Sylvia Day

Descargar Captivada per tu en PDF de Sylvia Day año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Captivada per tu
 • Autor del libroSylvia Day
 • Fecha de publicación: 3/2/2014
 • EditorialCOLUMNA EDICIONS S.A.
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónRomántica o Erótica
 • ISBN: 9788466419109
 • Valoración del libro: 4.19 de un máximo de 5
 • Votos: 116
 • Autor(a) de la reseña: Julia González Fernández
 • Fecha: 27/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.47 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 424
 • Incluye un resumen PDF de 44 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Nº 1 a les llistes internacionals de best-sellers."En Gideon em diu que sóc el seu àngel, però ell és el miracle de la meva vida. És el meu guapíssim guerrer ferit, decidit a matar els meus dimonis mentre refusa enfrontar-se als seus". Els vots que vam fer ens haurien d'unir amb més força que la sang i la carn. En canvi, van obrir antigues ferides, van revelar dolor i inseguretats, i van atraure enemics ressentits entre les ombres. Veia que el meu àngel se m'escapava de les mans, els meus pitjors temors es van convertir en realitat i van posar el meu amor a prova fins a uns límits que no sabia si seria capaç de suportar. En el moment més brillant de la nostra vida, la foscor del seu passat va envair i amenaçar tot allò que ens havia costat tant d'esforç d'aconseguir. Ens vam enfrontar a un terrible dilema: la seguretat familiar de la vida que havíem dut abans cadascun, o la lluita per un futur que de sobte semblava un somni impossible i perdut...
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - DOC - TXT - PDF - WORD. Compresión disponible EML - XZ - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Torrent - ADrive - MEGA - Hotfile - Google Drive - Mediafire - JumpShare - Dropbox - Copiapop
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Romántica o Erótica