Descargar La Passio de Mademoiselle s. en PDF de Anonimo

Descargar La Passio de Mademoiselle s. en PDF de Anonimo año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Passio de Mademoiselle s.
 • Autor del libroAnonimo
 • Fecha de publicación: 23/7/2016
 • EditorialEDICIONS 62
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónRomántica o Erótica
 • ISBN: 9788429774788
 • Valoración del libro: 4.28 de un máximo de 5
 • Votos: 175
 • Autor(a) de la reseña: Joshua Arranz
 • Fecha: 2/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.75 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 244
 • Incluye un resumen PDF de 27 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: “El text eròtic més apassionat que s’ha escrit mai.”Le Parisien El relat sorprenent, real, d’una dona que expressa el seu amor a través del sexe.Mentre ajudava un amic a buidar un pis antic, l’ambaixador francès Jean Berthaul va trobar unes cartes manuscrites escrites per una misteriosa Simone els anys 1928-1930. En llegir la primera, es va adonar que contenien una aventura extraordinària. La passió de Mademoiselle S. narra la passió de Simone pel seu amant, Charles, un home més jove i casat. Un relat sorprenent, real, en boca d’una dona, que expressa el seu amor a través del sexe amb una passió sincera, plena de desig, luxúria i transgressió al París dels anys 20. Amb un llenguatge sorprenentment explícit i elegant per a una dona de l’època, aquestes cartes, d’una gran modernitat, narren un camí d’iniciació sexual i exploració psicològica en què una dona valenta desafi a les fronteres que la societat imposa per trobar la llibertat i, finalment, a ella mateixa.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - WORD - TXT - RB - PDF - EPUB - RB - PDB - TIFF. Compresión disponible LHA - RAR - RZ - TGZ - ZIP
 • Servidores habilitados: BitShare - Torrent - Google Drive - Dropbox - Mediafire - FileHosting - ADrive - MEGA
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Romántica o Erótica